Dena helg

FREDAG
i fredags så var jag me aleks hela dan kom dit typ 10 sen kom fredrik ditt. och sen åkte vi till nacka forum och käka väsrta goda lunchen det var typ ris med hjordnöstsås och kyckling där köpte jag också en mascara :). efter det gick vi ner till tåget och möte björn så åkte vi in till stan va typ där gick och köpte biljetter till en bio den hete typ mister wooodcaoc  och börja 9 och klockan var tyo 6 så vi gick till ett internet caffe jippi tänkte ju jag NOT fast det var endå fett kul att sitta där hahah :D:D  sen gick vi till bion och bion var ganska bra :/.
när vi skulle åka hem kom inte tåget det hade hänt en olycka en pojke hade dött i en tåg olycka :( men till slut kom det och vi kom hem :)

LÖRDAG
då var jag bara hemma och chilla hela dan sen på kvällen träffa jag björn och aleks och gick hem till björn och hade lite mysigt

SÖNDAG
I går var jag med julia i stan vi käka på doncen och pratta och hade mysigt.
på kvällen åkte jag och träffa aleks björn och fredrik lite senare kom jhonny och vi gorde lite grejer sen skulle vi till en fest som typ alla i hellla saltis skulle till men när vi kom ditt så var det typ kaos men jag träffa lite nya människor och det var en kväll att minas sen efter det gick vi till en park och sncka lite sen gick vi hem till jonny och sen gick vi ut i gen fast då var det bara jag aleks fredrik bicke björn jeppe och jonny kvar det var min helg det pöss på alla (L)


måndag 22 oktober

I dag var jag i skolan precis som vanligt efter skolan gick jag hem till aleks som hade anklgat mig att simon hade hoppat på mig och börja jucka mot mig men så va det inte vi hade bara haft penn krig hahaha det va kul men i alla fall när jag kom till aleks var fredrik och björn hemma hos han och ja man kan väll säga att det va kul och lite anurlunda att va med dom 3 killarna hahah BETTAN den gillar jag :D:D

vad jag har gort i helgen

FREDAG
jag var i skolan som vanligt efter skolan gick jag hem till aleks sen därpå kvällen gick jag ut med aleks linnea och björn haha man kan väll säga att det är en kväll att minnas hennde läskiga och roliga grejer :P

LÖRDAG
jag åkte in till stan köpte 2 kläningar en tröja en bh en mascara och en hårsprey blev nöjd med in köpet
där på kvällen gick jag hem till viktor kom 20 minuter förtidigt så vi fick vänta utanför till han hade ätit klart och sen gick vi in det va jag emelie och aleks och lite senare kom hasse och det var väldigt kul den kvällen

SÖNDAG
på söndagen var jag bara hemma hos aleks hela dan och hade mysigt

14 oktober

I går vakna jag ungefär vi 12 tiden käka lunch vad det första jag gorde sen torta.
Jag ringde till Aleks kvart över 12 för att vi skulle va med varandra den dan men då sa han att han skulle fixa sin mobil så jag börja fixa mig sen satte jag mig vid datan och såg att han var inne på msn och då hade det vart stänkt ditt ham skulle. Så då åkte jag till igelboda och mötte Aleks Bicke Linnea Björn och Jagga vi åkte till tippen för att käka luckh men när vi kom ditt bestämde vi oss för att åka till nacka forum och käka lunch men linnea orka inte så hon lämna mig med alla killanra och gick hem :( så vi satt och vänta på toget igen och åkte till nackaforum och käka där efter det gick björn hem för han skulle plugga franska vi åkte till tippen och satt bara där sen skulle Jagge Björn och Aleks hem men jag och bicke stanna kvar vi mötte lasse och nåra sen satt vi bara och snacka det va de puss på alla <3<3<3

lördag 13 oktober

I går börja min dag skit, igentligen skulle jag vara med Aleks eller Linnea men inget av dom blev av för min lillebror fyllde år, så jag var tvungen att stanna hemma. sen kom gesterna och  dom enda som kom var mormor och farmor hahhahahaha. och efter ett tag gick dom så satt jag bara hemma och hade skit tråkigt. Men tiden gick i alla fall och mutti hade ringt och frågat om jag ville sova hos henne men mamma tyckte det var lite sent påtängt och att man kan inte lita på att jag sover där och hon orka inte pratta men hennes föreldrar aja så det belv inte av:(. Men det börja bli sent och jag skulle ut och träffa nåra kompisar vid valen bergsparken. så jag åkte tåg till igelboda och mötte Aleks Jagge Linnea Bicke och Björn vi åkte till ringvägen och mötte Paulina så gick vi till valenbergs parken och pratta lite sen kom Erik vi hade inget att göra så vi gick tillbaka till stationen och åkte till neglinge, från neglinge gick vi till igelboda därmötte vi jonny han drog ganska snabbt. Så vi gick ner till igelboda skola och snacka där och så kom vi på att vi skulle åka till slussen och äta på Doncen JIPPI:D:D världens bästa ide men Linnea och Jagge banga dom gick hem till linnea och titta på film. Men vi åkte till docen och hade kul så dan sluta i alla fall bra :):)

12 oktober

i dag så var jag i skolan som vanligt, efter skolan gick jag hem hoc baka en smullpaj jammi.
 Den blev jätte god klockan gick fort och så kom jag på att jag skulle till kyrkan klockan 6 med linnea jagge och aleks så jag skynda mig att plocka i hop mina grejer och sen sprang jag till toget.
 När jag kom till igelboda möte jag jagge och så gorde vi sälsap till kyrkan strax där på träffa vi aleks och så gick vi in.
 Men så berätta prästen att den skulle börja en timme senare altså klockan 7 och vi blev fett sura så vi bestämde vi oss föratt vi skulle gå och käka på jugges så vi ringde linnea och fik skjusav hennes pappa till jugges och däråt vi. Sen åkte vi till ringvägen och mötte muttan sen gick vi tillbaka tillkyrkan och satt där i en timme.
 Sen gick vi till tippen och möte krippo jagges kompis och så skulle vi möta paulina där som kom typ efter en halvtimme kom sen satt vi typ resten av kvällen och prata och sen åkte alla hem de va min dag de puss på alla

I dag 11/10

I dag har det inte hänt så mycket var i skolan hade kul.
fast efter skolan skulle jag hem till agnes med clara och julia.
men julia slutade lite senare så jag vänta de på henne och så tog jag en pomesfrites samtidigt så jag åkte till igelboda och mötte henne.
Sen när vi gick av träffade vi alex fy fan va jag blev besviken på han, han hälsa inte ens på henne dom bara ignonera varandra aja :/.
jag och julia gick i alla fall hem till agnes med selskap av elin när vi kom fram till agnes så baka vi en kladkakak fast igentligen skulle vi göra ett grupparbete men ingen orka så vi gick ner och titta på film sen gick vi hem de va min dag de puss puss

onsdag 10/10

I dag har det varit en vanlig dag i skolan ;)
men efter skolan gick jag hem till aleks och där hade vi det lite mysigt går inte derekt in på detalj puss på alla

I dag

fett najs skaffat blogg


FÖRSTA INLÄGET :D



Idag har jag vartit i skolan som vanligt typ, bild var vår sista lektion haha fett kul de va på den.
Ludde hadde gort sin skisbok till en porr bok den va ganska fin måste jag säga.
men när vi sluta skulle jag vänta på linnea för jag skulle fråga henne om hon ville följa med mig till jugges och ta en pomesfrites jammi, men hon sluta 1 timme och 20 mintuter efter mig så jag följde med emelie och filppa till tippen för dom skulle handla mat, samtidigt så köpte jag och emelie 3 glassar som vi skulle dela på och jag fick den 3edje.
Men när vi var på väg ut från tippen träffa vi Jagge Björn och Anton hahah och dom ville ha den sista glassen men furst så sa vi nej, men då kom jag och emelie på att den som sprang till den först fik den så vi gick tillabaka och sa den som fångar den först får den.
Så alla 3 killarna började springa allt dom hade mot glassen björn var först men emelie blev ju rädd där kom3 killar i full fart mot henne så hon kasta glassen precis när björn typ var 1 meter från glassen så han tvärbromsa och ramnade och så kaste de sig alla 3 killarna på glassen och dom låg och brotdea på golvet i tippen fatta pinsamt igentligen.
Och där gick ju massa av gamlingar för bi och grejer men det sluta med att björn fik glassen helt mosad hahahhahaahhah

När vi kom tillabaka till skolan satt vi och vänta ett tag på dom.
Dom hade NO eller va det va och dom desikjera ko hjärta fatta äkligt jag hade DÖT.
men tillslut så slutade dom och jag Linnea och Emil åkte till jugges och tog en pomesfrites och så satt vi där och snacka lite men vi var tvungna att gå Emil skulle till tennis och linnea till trummor och jag hem de va min dag de haha PUSSISAR på er alla


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0